Restaurant Ambassade

Gelegen aan de Amsterdamse grachten, draait het bij ons om lekker eten, drinken en kunst.

Ons menu, samengesteld door Chef Derek Reali, is gericht op verse, lokaal geproduceerde ingrediënten en biedt een creatieve draai aan klassieke Franse gerechten. Met meer dan 100 wijnen om uit te kiezen, plus een selectie van cocktails, bieren en whisky’s, is er voor ieder wat wils.

Neem ook eens een kijkje in onze Library Bar, waar je meer dan 5.000 gesigneerde boeken van bekende auteurs kunt vinden, wat een unieke sfeer geeft aan je ervaring.

Kunst speelt hier ook een grote rol. Onze CoBrA-collectie, met zijn gedurfde en experimentele stijl, geeft het restaurant een knusse museumachtige sfeer.

Of je nu langskomt voor een casual etentje of iets bijzonders te vieren hebt, we kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Restaurant Ambassade!

CoBrA Menu

Het hart van de CoBrA-kunstcollectie van het Ambassade Hotel bevindt zich in Restaurant Ambassade. Onze gerechten zijn net zo gedurfd en levendig als de kunstwerken zelf.

Kies een voor-, hoofd- en nagerecht met een goud teken en laat je verrassen door de creativiteit van Chef Derek Reali. Geniet van 2 glazen wijn, zorgvuldig geselecteerd door onze sommelier, en sluit af met een kopje koffie of thee. Het is de perfecte combinatie van kunst, smaak en gezelligheid voor een heerlijk avondje uit.

ONTBIJT

Maandag t/m zondag
7:00  – 11:00

LUNCH

Maandag t/m zondag
12:00  – 15:00

DINER

Maandag t/m zondag
18:00  – 22:00