KOM TOT RUST TUSSEN 5000 GESIGNEERDE BOEKEN

LIBRARY BAR

In onze stijlvolle bar serveren wij klassieke cocktails, een assortiment van de beste bieren en heerlijke cappuccino’s. Hier kunt u genieten van een selectie van de mooiste internationale whisky’s en whiskey’s. Ook bent u hier van harte welkom voor een aperitief en digestief, voorafgaand en na uw diner in Restaurant Ambassade

Video-1

VAN KOFFIE TOT LATE-NIGHT COCKTAILS

VERHALEN OM TE ONTHOUDEN

De Library Bar is de ideale locatie om elkaar te ontmoeten in een unieke en ontspannen setting. Geniet ondertussen van de beste cappuccino of heerlijke cocktail.

“Elke keer dat ik bezoek, is het hotel nóg mooier en ligt het dichter bij mijn hart.”

– Amerikaanse schrijver

A.M. Homes

Library Bar - Brasserie Ambassade

INDRUKWEKKENDE BOEKCOLLECTIE

VAN 5000 STUKS

In de Library Bar vindt u een imposante collectie van meer dan 5000 gesigneerde, eerst gedrukte boeken van auteurs die allen in het Ambassade Hotel verbleven. Auteurs zoals Umberto Eco, Jonathan Safran Four, Isabelle Allende, Zadie Smith, Mario Vargas Llosa en beroemde chefs als René Redzepi en Antonio Carluccio.

Library Bar 90 - Brasserie Ambassade

UNIEKE COLLECTIE

GASTENBOEKEN

In de Library Bar vindt u ook de gastenboeken van het Ambassade Hotel. In de gastenboeken schrijven niet alleen de auteurs die bij ons verblijven een bijdrage maar vindt u ook opdrachten van vele andere beroemde hotelgasten waaronder musici, acteurs, schilders, filosofen, architecten en politici.

THE CANALS OF AMSTERDAM AROUSED THE WORDSMITHS, COMPOSERS, POETS, THAT SPARK OUR EVERYDAY LIVES.