MEETINGS, EVENTS & PRIVATE DINING

Inspirerende vergaderruimtes

in het centrum van Amsterdam

We bieden verschillende evenementenfaciliteiten en vergaderruimtes, zodat je tal van mogelijkheden hebt om een succesvol evenement te organiseren. Al onze vergaderruimtes hebben daglicht, een prachtig uitzicht op de gracht en zijn allemaal voorzien van airconditioning.

Kannen vers gezette koffie, thee en water zijn inbegrepen in de ruimtehuur. Ook krijg je pepermuntjes, snoepjes, koekjes en ontbijtrepen. Of je nu een lunch, hapjes, drankjes of een vervolg diner wilt, we bespreken graag alle opties met je. Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen en laat ons zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Private dining

heerlijk eten in een ontspannen omgeving

De mijlpalen in het leven verdienen een feestje. Organiseer je jubileumdiner, verjaardagslunch of elke andere speciale gelegenheid in één van onze stijlvolle ruimtes.

Onze ruimtes bieden een gezellige setting voor privédiners met jouw gezelschap aan de Herengracht in Amsterdam. Privédiners in Restaurant Ambassade zijn beschikbaar voor maximaal 32 gasten en worden geserveerd in zowel de Wolvecamp Lounge als de Alechinsky Lounge.

Guests_Restaurant Ambassade_Amsterdam
Brasserie Ambassade_Private Dining

22 M² | tot 20 gasten

Alechinsky Lounge

In de private dining room van Restaurant Ambassade kunt u stijlvol dineren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de Herengracht. De opstelling bestaat uit één grote tafel (max. 10 gasten) of twee kleine tafels (max. 20 gasten).

Library Lounge vergadering (1)

25 M² | tot 16 gasten

Library Lounge

De Library Lounge bevindt zich op de begane grond grenzend aan de Library Bar. U wordt er omringt door een collectie van 5000 gesigneerde boeken. Deze ruimte is ideaal voor een vergadering, presentatie of exclusief diner.

CoBrA Lounge 2- Brasserie Ambassade

8 M² | tot 4 gasten

CoBrA Lounge

De Cobra Lounge is gelegen op de begane grond van het Ambassade Hotel en heeft uitzicht op de Herengracht. Deze lounge is geschikt voor interviews of een zakelijke ontmoeting. Laat u inspireren door de vele Cobra-kunstwerken.

Brasserie Ambassade

40 M² | tot 32 gasten

Wolvecamp Lounge

The Wolvecamp Lounge is vernoemd naar de CoBrA kunstenaar Theo Wolvecamp. In de Wolvecamp Lounge kunt u dineren of vergaderen met een prachtig uitzicht over de Herengracht, met maximaal 32 personen.

Contact

Aanvragen meeting room

Private dining

Wij bieden meerdere evenement faciliteiten en vergaderruimtes die een scala aan mogelijkheden bieden voor het organiseren van een succesvol evenement. Het is ook mogelijk om ruimtes af te scheiden om privé te kunnen lunchen of dineren met uw gasten.

Al onze vergaderzalen beschikken over daglicht en een prachtig uitzicht over de gracht.