VACATURE
ONTBIJT SUPERVISOR

We zoeken een enthousiaste en inspirerende collega die samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geeft om onze gasten een optimale start van de dag te bieden.

Denk jij dit te zijn? Solliciteer dan direct!

  Part-time of full-time

 Salaris boven Horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Gasten een perfecte dagstart bezorgen

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Als Ontbijt Supervisor begin je de werkdag met een dagstart waarin je met het team de ontbijt- en lunchshift doorspreekt. Het team bestaat uit de ontbijtkok en medewerkers van de bediening. Hierdoor zijn jullie helemaal klaar voor het ontbijt en de lunch. Je maakt een duidelijke taakverdeling, checkt of het buffet volledig is en weet het team te motiveren om er een fijne werkdag van te maken.

De eerste gasten komen binnen, je verwelkomt ze vriendelijk en zorgt voor een goede start van hun dag. Je ondersteunt het team en zorgt voor overzicht op de werkvloer. Met eerdere ervaring binnen het (hogere) hotelsegment deel jij enthousiast jouw kennis met collega’s. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor zowel onze gasten als het team.

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Na de ontbijtshift ben je verantwoordelijk voor de bestellingen waarmee jij de voorraad voor zowel het ontbijt als de kantine op orde houdt.  Daarna zorg jij dat het team klaar is voor de lunch.

Tussen de dagelijkse werkzaamheden door komen jij en je collega’s wellicht op een goed idee. Onder het genot van een goede bak koffie bespreek jij dit idee en de ontwikkelingen van de afdeling met de F&B Manager. Jouw input is meer dan welkom!

Restaurant Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!