VACATURE
BARISTA

De Library Bar is een sfeervolle plek waar gasten ’s ochtends graag komen voor een relaxte start van de dag, hotelgasten die net arriveren even bijkomen, buurtbewoners met elkaar afspreken of gasten die vroeg zijn voor hun meeting onder het genot van een drankje wachten tot deze start.

  Part-time of full-time

 Salaris boven Horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Maak de mooiste en heerlijkste koffies

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Als Barista sta jij de ochtenden en middagen klaar om deze gasten te voorzien van de mooiste en heerlijkste koffies. Je raakt enthousiast van een praatje met hen over onder ander hun dag, de reis, de boeken en de aanwezige kunst. Als Barista ben jij mede verantwoordelijk voor een goede sfeer in onze sfeervolle en huiselijke Library Bar!

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DEZE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Alleen de beste dranken en gerechten komen op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en raak geïnspireerd! Kan er iets verbeterd worden? Of heb jij een leuk idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Barista en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen. In het geval van een directe match – bevestigd door beide partijen – gaan we verder naar stap 4

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!