VACATURE
BARMANAGER

Het Ambassade hotel is al sinds 1953 een begrip in Amsterdam. Ons gezellige & charmante hotel, ook wel het ‘schrijvershotel’ genoemd is een plek voor Amsterdammers en internationale gasten.

De Library Bar is het kloppende hart van de organisatie en de gezelligste plek in het hotel. Met meer dan 5000 boeken, allen gesigneerd door schrijvers die in het hotel zijn verbleven, is het een van de meest inspirerende en iconische plekken van de stad.

Dit is de plek waar onze gasten lekker kunnen ontspannen.

Part-time of full-time

 Salaris boven Horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Stirring, shaking & straining

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Als barmanager speel jij, met je team een cruciale rol in het creëren van een gezellige sfeer. Je staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en samen met de gast opzoek te gaan naar hun perfect serve.

Jij bent een creatieve geest als het op cocktails aankomt. Niet alleen beheers jij alle klassiekers, maar vind je het uitdagend om nieuwe cocktails te creëren of een twist te maken met lokale producten.

Je bent secuur, netjes en neemt graag verantwoordelijkheid. Jou ontgaat niks. Jij zorgt ervoor dat we altijd de juiste producten, ingrediënten en benodigdheden op voorraad hebben. Daarnaast staat operationele efficiëntie hoog op jouw prioriteitenlijst. Je staat nooit stil en bent altijd opzoek naar verbetering.

Samen met je team zorgen jullie voor de beste service en een soepele shift. Je geeft niet alleen leiding, maar bent ook actief betrokken bij de ontwikkeling van je collega’s. Gasttevredenheid, productkennis en kwaliteit zijn jouw focus.

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DEZE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Ben jij een ervaren, enthousiaste barmanager en wil jij samen met ons F&B team onze Library Bar naar een hoger niveau tillen? Iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade en het Ambassade Hotel zijn gevestigd aan de Herengracht en zijn onderdeel van de Ambassade Group. Wij zijn een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uitziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STEP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade!