VACATURE
BARMEDEWERKER

Shake it up! Dit is jouw kans om je carrière op te schudden bij het Ambassade Hotel, ook bekend als het Schrijvershotel, in het bruisende hart van Amsterdam. Bij ons draait alles om persoonlijke service, naar zowel de gasten als medewerkers, en daar zijn we trots op. Momenteel mogen we onszelf op TripAdvisor het #1 hotel in Amsterdam noemen. Sluit je aan als bartender/barmedewerker bij Team Ambassade en laten we samen een onvergetelijke werkervaring creëren op een van de leukste plekken in de stad!

  Part-time of full-time

 Salaris: € 2.248,56 – € 2.858,07

Stirring, shaking & straining

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Hoe ziet jouw dag als barmedewerker eruit?

Als barmedewerker ben jij de persoon die ervoor zorgt dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft, gecombineerd met de beste mix van unieke smaken en gedenkwaardige verhalen.  Niet alleen beheers jij alle klassiekers, maar je vind het uitdagend om nieuwe cocktails te creëren of een twist te maken met lokale producten. Jij maakt de perfecte cappuccino en verrast de gast met een heerlijke cocktail. Je helpt met het op voorraad houden, voorbereiden en schoonmaken van de bar. Verder ben je secuur, netjes en neemt graag verantwoordelijkheid.

Waarom kiezen voor het Ambassade Hotel

Naast de gasten zijn onze medewerkers erg belangrijk. Nieuwe collega’s krijgen een warm onthaal en samen zorgen we voor een werksfeer waar iedereen zich veilig en thuis voelt. Daarnaast werken we samen aan je eigen ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om workshops te volgen  en bieden we zowel interne als externe trainingsmogelijkheden. Bovendien krijg je korting op boeken bij Samsara, een maaltijd tijdens je shift, mag je gratis floaten bij Koan Float om te ontspannen en word je uitgenodigd voor teamuitjes plus bedrijfsfeesten voor nog meer gezelligheid!

Ben jij een ervaren, enthousiaste barmedewerker, wil jij samen met ons F&B team onze Library Bar naar een hoger niveau tillen en iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade en het Ambassade Hotel zijn gevestigd aan de Herengracht en zijn onderdeel van de Ambassade Group. Wij zijn een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!