VACATURE
MEDEWERKER BEDIENING

Restaurant Ambassade, waar een warme sfeer, Frans geïnspireerde gerechten en mooie wijnen samenkomen in hartje Amsterdam! Ben jij helemaal in je element als het gaat om gastvrijheid en smaakbeleving? Sluit je aan bij Team Ambassade en laten we samen een onvergetelijke werkervaring creëren op een van de leukste plekken in de stad!

  Part-time of full-time

 Salaris: € 2.228,83 – € 2.617,96

  Herengracht 341, Amsterdam

Gasten een glimlach bezorgen

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Als medewerker bediening start je de shift met een goede voorbereiding, de tafels zijn netjes ingedekt,  je bent op de hoogte van de specials en de kaarsjes staan aan. De eerste gasten komen binnen en je zorgt ervoor dat ze zich meteen welkom voelen. Je begeleidt ze naar de tafel en voorziet hen van een lekker aperitief. Met passie geef je uitleg over het menu, de ingrediënten en specials. Vervolgens neem je de bestelling op met een zorgvuldige aandacht voor de voorkeuren van elke gast. Je gaat regelmatig bij de gasten langs om te checken of alles naar wens is en je doet je uiterste best om ervoor te zorgen dat ze graag nog eens terugkomen. Je zet je eerdere horeca-ervaring effectief in en je vindt het leuk om kennis en expertise met je collega’s te delen.

WIL JE IETS MEER WETEN OVER DE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en raak geïnspireerd! Kan er iets verbeterd worden? Of heb jij een leuk idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Na je werkdag nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jullie shift geniet je samen met je collega’s nog van een drankje.

Ben jij enthousiast en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade en het Ambassade Hotel zijn gevestigd aan de Herengracht en zijn onderdeel van de Ambassade Group. Wij zijn een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!