VACANCY
MEDEWERKER
LUNCH & ONTBIJT

Restaurant Ambassade, waar een warme sfeer, Frans geïnspireerde gerechten en mooie wijnen samenkomen in hartje Amsterdam! Ben jij helemaal in je element als het gaat om gastvrijheid en smaakbeleving? Sluit je aan bij Team Ambassade en laten we samen een onvergetelijke werkervaring creëren op een van de leukste plekken in de stad!

  Part-time of full-time

 Salaris: € 2.228,83 – € 2.617,96

Ontspannen ochtenden verzorgen

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Als ochtendmens vind je het heerlijk om jouw werkdag om 6:00 uur te beginnen. Met veel plezier zet je samen met de ontbijtchef het buffet op. De eerste gasten komen binnen! Nadat je ze hebt ontvangen met een glimlach begeleidt je ze naar hun tafels en legt het ontbijtmenu uit voordat je hun bestellingen opneemt. Tijdens de service zorg je ervoor dat het buffet goed wordt bijgevuld en er netjes uitziet. Tussendoor vind je een goed moment om vriendelijk te vragen of de gasten plannen hebben voor de dag. Na een fijn ontbijt, kunnen onze gasten ontspannen beginnen aan hun dag.

Rond 11:00 uur is het tijd voor de voorbereiding van de lunch. De tafels zijn netjes ingedekt, je bent op de hoogte van de reserveringen en de kaarsjes staan aan. De eerste gasten komen binnen en je zorgt ervoor dat ze zich meteen welkom voelen. Je begeleidt ze naar de tafel en met passie geef je uitleg over het menu. Vervolgens neem je de bestelling op met een zorgvuldige aandacht voor de voorkeuren van elke gast. Je gaat regelmatig bij de gasten langs om te checken of alles naar wens is en je doet je uiterste best om ervoor te zorgen dat ze graag nog eens terugkomen.

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DE FUNCTIE? LEES DAN VERDER…

Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en raak geïnspireerd! Kan er iets verbeterd worden? Of heb jij een leuk idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Ben jij enthousiast en wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade en het Ambassade Hotel zijn gevestigd aan de Herengracht en zijn onderdeel van de Ambassade Group. Wij zijn een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade!