VACATURE F&B SHIFTLEADER

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als F&B shiftleader in het mooiste en leukste hotel van Amsterdam?

Dan word jij erg blij van deze vacature!

Brasserie Ambassade_gezellig restaurant_amsterdam

Bij Brasserie Ambassade zijn we op zoek naar een shiftleader om ons team te versterken.
We streven naar perfectie: alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten komen op onze kaart. We zoeken een gedreven en ervaren collega die samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geeft om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

AANSTUREN, MOTIVEREN EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Als shiftleader werk je nauw samen met het management team. Samen zorgen jullie voor het succes van de brasserie. Als er geen management aanwezig is ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het team. Jij zorgt ervoor dat het team op het juiste niveau blijft door middel van begeleiding en trainingen en weet collega’s op de juiste manier te motiveren. Daarnaast werken we samen aan je eigen ontwikkeling. Jouw doel is om uiteindelijke je eigen restaurant te runnen of te groeien in de hotellerie. Bovendien weet je iedere commerciële kans te benutten en doe jij actief voorstellen tot het verbeteren van resultaten en het verhogen van de omzet van de brasserie.

EEN ENTHOUSIAST, PROFESSIONEEL EN GEZELLIG TEAM

Brasserie Ambassade serveert Franse gerechten met een moderne twist.
Onze medewerkers zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer.
Kom jij ons enthousiaste en hechte team versterken?
Als écht Amsterdams familiebedrijf bieden wij jou veel doorgroeimogelijkheden en goede voorwaarden. Daarnaast ontvang je als medewerker speciale kortingen in de brasserie en het hotel en kun je kosteloos gebruik maken van de ontspanningsmogelijkheden in ons wellnesscentrum.

“Brasserie Ambassade is een familiebedrijf, en zo voelt het ook.”

– Lars, Maître d’hôtel