Vacature

CHEF DE PARTIE / ZEFSTANDIG WERKEND KOK 

Restaurant Ambassade, waar een warme sfeer, Frans geïnspireerde gerechten en mooie wijnen samenkomen in hartje Amsterdam! Ben jij helemaal in je element als het gaat om gastvrijheid en smaakbeleving? Sluit je aan bij Team Ambassade en laten we samen een onvergetelijke werkervaring creëren op een van de leukste plekken in de stad!

  Part-time of full-time

 Salaris boven horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Graag breiden wij ons keukenteam uit
bij Restaurant Ambassade

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkende kok/chef de partie. Ben jij degene die wij zoeken?

Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor je eigen afdeling, tevens ondersteun je het team waar nodig. Aan het begin van de dienst zorg jij voor een goede voorbereiding, zodat je volledig klaar staat voor de lunch en het diner. Jij ondersteunt het keukenteam en samen bereiden jullie met passie de mooiste en lekkerste gerechten voor!

Na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Aan het einde van jouw werkdag geniet je samen met je collega’s nog van een drankje.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde kok? Wil jij samen met ons F&B team iedere dag weer de volle 100% geven om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Solliciteer dan direct!