VACATURE
ONTBIJT KOK

Als je een ochtendmens bent en je graag vrije avonden hebt, dan zou de functie van Ontbijt Kok bij Restaurant Ambassade wel eens perfect voor jou kunnen zijn!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van een heerlijk ontbijt of lunch zodat onze gasten hun dag goed kunnen beginnen. Met jouw creativiteit in de keuken weet je erin te slagen onze gasten te voorzien van verse en smaakvolle gerechten.

  Part-time of full-time

 Salaris boven Horeca CAO

  Herengracht 341, Amsterdam

Sluit je aan bij het ontbijtteam van

RESTAURANT AMBASSADE

Werk je graag met seizoensgebonden, lokale en verse producten? Dan is werken in de keuken van Restaurant Ambassade perfect voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ontbijtkok voor onze prachtige restaurant. Als ontbijt kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van alle gerechten van ons à la carte ontbijt en lunch. Na het ontbijt begin je met de mise en place voor de avonddienst.

WIL JE IETS MEER TE WETEN KOMEN OVER DE FUNCTIE? LEES DAN VERDER….

Alleen de beste ingrediënten en de mooiste wijnen en gerechten staan op onze kaart. Leer meer over onze leveranciers tijdens de workshops en laat je inspireren! Kan er iets verbeterd worden? Of heb je een geweldig idee om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Jouw input is meer dan welkom!

Ben je enthousiast en gemotiveerd en wil je samen met ons F&B team elke dag 100% geven? Solliciteer dan nu!

 Ambassade, het restaurant van het Ambassade Hotel, is onderdeel van de Ambassade Group en is een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoetens

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!