VACATURE
RESTAURANTMANAGER

Restaurant Ambassade, waar een warme sfeer, Frans geïnspireerde gerechten en mooie wijnen samenkomen in hartje Amsterdam! Ben jij helemaal in je element als het gaat om gastvrijheid en smaakbeleving? Sluit je aan bij Team Ambassade en laten we samen een onvergetelijke werkervaring creëren op een van de leukste plekken in de stad!

Part-time of full-time

Salaris: € 2787,53 – € 3.795,06

Herengracht 341, Amsterdam

Het beste uit jouw team halen

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Het is een uitvoerende functie, waardoor je veelvuldig in het restaurant en de keuken te vinden bent. Als manager coach, motiveer, train en begeleid je het team op de werkvloer. Je deelt je kennis op het gebied van gastvrijheid en gastronomie met alle collega’s. En zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijke ervaring hebben in ons restaurant.

Je werkt nauw samen met het F&B team, waarbij je rapporteert aan de Operations Manager. Jij en het keukenteam zijn twee handen op een (gevulde) buik. Als restaurantmanager denk je mee over de ontwikkelingen op alle vlakken van de afdeling. Mede met jouw inbreng gaan we samen onze doelstelling behalen en zo draag je bij aan het vergroten van de bekendheid van het restaurant binnen groot Amsterdam. Jouw mening telt!
Met jouw kennis en ervaring weet jij wat onze gasten lekker, leuk en gezellig vinden. En naast de gasten weet je ook daarmee elke collega te bereiken.

Dit is onze restaurantmanager..

Een ervaren restaurantmanager met minimaal 2 jaar werkervaring in een leidinggevende rol binnen het hogere segment van de horeca. Of wellicht heb je al jaren gewerkt als supervisor/leidinggevende en krijg je maar geen kans om jezelf te bewijzen. Het allerleukste vind je nog steeds om samen met je team op de vloer gasten gelukkig te maken en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Een coachende leidinggevende die dagelijks het beste uit het team probeert te halen, dat ben jij. Energie haal je uit een dynamische omgeving en je kunt het overzicht bewaren. Gedegen wijn- en productkennis bezit je, en dit weet je effectief te communiceren in zowel het Nederlands als het Engels.

Kun jij je hierin vinden? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade en het Ambassade Hotel zijn gevestigd aan de Herengracht en zijn onderdeel van de Ambassade Group. Wij zijn een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!