VACATURE
SOUSCHEF

Restaurant Ambassade, waar een warme sfeer, een Frans geïnspireerde keuken en heerlijke wijnen samenkomen in hartje Amsterdam! Ben jij in je element als het gaat om gastvrijheid en smaak? Sluit je aan bij Team Ambassade en laten we samen een onvergetelijke werkervaring creëren op een van de mooiste plekken van de stad!

  Full-time

 Salaris: € 2.543,46 – € 3.465,95

  Herengracht 341, Amsterdam

BIJ RESTAURANT AMBASSADE

Dit houdt de functie in…

Je begint de werkdag met het controleren van bestellingen en mise en place. Je bent een uitstekende planner en weet de juiste prioriteiten te stellen, die je bespreekt met het team. Om 12:00 uur ben je klaar voor de lunch. Tijdens het bereiden van de gerechten behoud je focus en controle over de rest van de keuken. Tussen de lunch en het diner bereid je de mise en place voor de rest van de avond voor en bedenk je samen met je team een gerecht voor de nieuwe menukaart. Dankzij jouw kennis van trends en creatieve aanpak krijg je deze ideeën helder. Na de lunch bespreek je het nieuwe gerecht met de chef. Je voegt meteen de benodigde ingrediënten toe aan de bestellijst voor een test later deze week.

Ter voorbereiding op een drukke avond zorg je ervoor dat alles om 17:00 uur klaar staat. De eerste bestellingen komen binnen en samen met de chef zorg je voor een gestroomlijnde service. Op de dagen dat de chef er niet is, geef je leiding aan het keukenteam en motiveer je hen.

De keuken sluit om 23:00 uur. Voordat je vertrekt, zorg je er samen met het team voor dat de keuken helemaal opgeruimd is, volgens de hygiëne- en schoonmaaknormen (HACCP). Je voert een eindcontrole uit als extra garantie.

Dit is onze souschef…

Een ervaren souschef die het leuk vindt om collega’s te ontwikkelen en op te leiden. Je bent Frans geschoold of hebt een voorkeur voor de Franse keuken. Je hebt diepgaande productkennis en weet dit effectief over te brengen in zowel het Nederlands als Engels.

Ben je enthousiast en gemotiveerd en wil je samen met ons F&B team elke dag 100% geven? Solliciteer dan direct!

Restaurant Ambassade en het Ambassade Hotel zijn gevestigd aan de Herengracht en zijn onderdeel van de Ambassade Group. Wij zijn een familiebedrijf waar zowel gasten als collega’s zich thuis voelen. Wij zijn enthousiast, professioneel en creëren onderling een gezellige werksfeer!

WERKEN BIJ RESTAURANT AMBASSADE BETEKENT

- Bij ons werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling

- Er is ruimte voor trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding

- Je krijgt kortingen in ons restaurant, hotel, winkels (Mr. Mokum en Samsara Books & Art en je mag gratis floaten in het wellnesscentrum

Hoe de sollicitatieprocedure er bij ons uit ziet
STAP 1

Dank je wel voor je interesse!

STAP 2

Eerste kennismaking

We zullen contact met je opnemen om even kennis te maken en een eerste gesprek te plannen.

STAP 3

Door naar de volgende ronde

Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek om andere collega’s te ontmoeten

STAP 4

Jouw contract

Wij maken het nodige papierwerk voor je in orde

STAP 5

Aan de slag!

Welkom bij Team Ambassade. We hopen dat je een fijne tijd hebt bij ons!